Barnas favoritter

I Flux Junior familien finnes fluorskyll i ulike smaker, tannkrem og tyggegummi.

Flux Junior fluorskyll har et tilpasset fluornivå for barn, 0,05 % NaF, og gir sterke tenner og motviker hull i tennene. Barna har selv vært med på å bestemme smakene og fluorskyllet finnes i tre gode smaker, Fruit Mint, Jordbær og Bringebær.  Flux Junior fluorskyll anbefales for barn mellom 6-12 år. Flux Junior Tyggegummi er en sukkerfri tyggegummi med jordbærsmak som inneholder blant annet xylitol, kalsium og C-vitamin. Flux Junior Tannkrem er fluortannkrem for barn mellom 0-6 år. Flux fluortabletter har tilpasset styrke og smak for barn fra første tann og oppover. Du kan velge mellom ulike styrker og smaker i apotek og i utvalgte matbutikker. Produktene er utviklet i nært samarbeid med skandinavisk tannhelse.

Tips! Flux Junior produktene er perfekte å legge i godteriposene i barnebursdagen, i julestrømpen eller påskeegget.


Først har vi Chewie. Han burde komme først, siden han er som en dessert. Men han er slik en utrolig god dessert, og derfor kommer han først. Riktignok er han også ganske seig, men jeg liker ham! Det er hans seige, klebrige egenskaper som gjør ham til en superhelt som kan bekjempe tanntrollene.

Deretter vil jeg fortelle deg om Straw. Hun farer rundt og er overalt, hele tiden. Det høres helt umulig ut, men hun er helt umulig, på en god måte. Med Straw skjer det alltid morsomme, sprø ting. En gang var hun ganske farlig. Men jeg var aldri redd. Med Straw er du trygg, det er bare sånn. Straw kan spraye ned tanntroll med fluor.

Til slutt har vi Big Bling. Hun er liten, men ganske frekk på en sjarmerende måte. Ja, du vet, slik at du ikke kan bli irritert, selv om hun gjør mye ut av seg. Big Bling går alltid omkring med et stort smil i hele ansiktet og synes at alt er topp. Og da blir det slik også. Jeg vet ikke hvordan hun gjør det. Hennes smil blender tanntrollene slik at de forsvinner.


Tegneserie med oppgaveløsning og klistremerker

Visste du at Fluxheltene har et eget tegneseriehefte med oppgaveløsning og klistremerker? Løs oppgaver og les om hvordan de bekjemper tanntrollene! Hvem tror du vinner?